@

Klinik Badminton Nusa Mahsuri di Ehime, Jepun
di dewan Niihama Yamane
14 Oktober 2006

<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
Misbun dan Hafiz kelihatan ceria semasa berada diatas keretapi. Encik Sulaiman Hamanaka sedang memperkatakan sesuatu majlis Klinik Badminton Nusa Mahsuri sambil diperhati oleh Misbun, Zulfari dan Hafiz
Misbun turut berpeluang memperkatakan sesuatu kepada para peserta Klinik Badminton Nusa Mahsuri kepada para peserta klinik sambil diterjemah oleh seorang jurubahasa. Salah satu kain pemidang menunjukkan Klinik Badminton Nusa Mahsuri berlangsung di Ehime.
Misbun sedang melakukan balingan dalam latihan shuttle drill ke arah seorang peserta klinik sambil dibantu Zulfari. Salah seorang peserta kelihatan bersungguh-sungguh melakukan latihan jaring yang dikelolakan oleh Hafiz.
Sebahagian peserta mengerumuni Hafiz untuk tandatangan otograf. Misbun sedang membalas hantaran salah seorang peserta.
Hafiz sedang melakukan hantaran ke arah jaring untuk diambil oleh salah seorang peserta.
Misbun sedang menjawab soalan yang dikemukakan oleh para peserta semasa sesi soal jawab.  Misbun memberi amanat terakhir kepada para peserta sebaik sahaja berakhir Klinik Badminton Nusa Mahsuri di Ehime.
Para peserta Klinik Badminton Nusa Mahsuri Ehime bergambar kenangan dengan Misbun, Hafiz dan Zulfari.
Misbun sedang menerima sesuatu daripada salah seorang peserta klinik. Turut kelihatan ialah Hafiz (duduk) dan Zulfari (berada di pintu). Misbun, Hafiz, Zulfari bersama warga Islam Ehime sedang menjamu selera ketika berbuka puasa.
Misbun,Hafiz dan Zulfari bergambar kenangan dengan warga Islam Ehime.

<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
@<< kembali ke Galeri