@

Klinik Badminton Nusa Mahsuri di Aichi, Jepun
di dewan syarikat Toyoda Automatic Loam
17 Oktober 2006
<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
17 Oktober 2006 Salah seorang peserta tidak melepaskan peluang bergambar bersama Hafiz dan Zulfari. Misbun sedang menjawab sesuatu ketika disoal oleh pegawai badminton Aichi.
Misbun, Hafiz dan Zulfari bersila ketika bergambar dengan para peserta Klinik Badminton Aichi yang terdiri daripada kaum wanita di sekitar Nagoya
Misbun sedang melakukan servis ketika latihan shuttle drills diadakan. Hafiz turut menyertai Misbun ketika mengadakan latihan shuttle drills.
Misbun memberi penerangan terdahulu kepada para peserta sebelum berlangsungnya latihan shadow atau gerakan bayangan. Sebahagian kecil peserta kelihatan tekun menyaksikan latihan kendalian Misbun.
Misbun sedang melepaskan kepenatan dengan memasukkan kaki ke dalam kolam air panas berhampiran gimnasium. Misbun bergambar kenangan dengan salah seorang pegawai kanan badminton Aichi di luar gimnasium.
Para peserta beratur panjang untuk mendapatkan tandatangan otograf daripada Misbun, Hafiz dan Zulfari sebaik sahaja selesai klinik badminton. Hafiz melakukan smash kencang sambil pasangannya berkedudukan siap sedia.
Kenangan....para pemain ibu2 Aichi sempat memperagakan pos istimewa ketika bergambar dengan Misbun, Hafiz dan Zulfari. Juru bahasa tidak melepaskan peluang bergambar dengan Misbun, Hafiz dan Zulfari.
Para pemain remaja badminton Aichi kelihatan gembira bergambar bersama Zulfari (tengah) sambil diapit Misbun dan Hafiz.
"Jika anda tekun berlatih dan mengikut segala bentuk latihan yang diberi jurulatih, saya yakin anda boleh menjadi pemain badminton yang berjaya," mungkin itulah kata-kata Misbun sewaktu berucap kepada para peserta Klinik Badminton Aichi. Para peserta klinik begitu tekun sekali mengikuti latihan shadow.
Dua peserta klinik berpeluang merasai aksi menentang Hafiz dalam perlawanan persahabatan. Salah seorang peserta sedang melakukan smash kencang sambil Hafiz dan Zulfari sudah bersiap sedia untuk membalas pukulan tersebut.
Para peserta khusyuk mendengar amanat disampaikan Misbun. BERJABAT TANGAN....inilah detik-detik yang tidak dapat dilupakan ketika Misbun mendahului Hafiz dan Zulfari ketika berjabat tangan sebaik sahaja berakhir klinik badminton di Aichi.
Misbun dan Zulfari menjadi tumpuan para peserta remaja ketika sesi otograf. Salah seorang peserta remaja begitu gembira dapat berkenalan rapat dengan Hafiz.
Dari kiri, Zulfari diikuti Misbun dan Hafiz semasa berehat seketika di sebuah restoran. POS TERAKHIR... Sulaiman bersama pegawai badminton Aichi sempat menjamu selera selepas berakhirnya klinik badminton.
<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
@<< kembali ke Galeri