@

Klinik Badminton Nusa Mahsuri di Aichi, Jepun
di Gymnasium Jtekt
16 Oktober 2006
<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
15 Oktober 2006 Misbun, Zulfari dan Hafiz berada didalam keretapi laju untuk bertolak ke Nagoya. Misbun dan Hafiz berbincang mengenai klinik badminton bersama Sulaiman dan pegawai Persatuan Badminton Aichi.
16 Oktober 2006 Misbun bersama Hafiz dan Zulfari sempat memberi pos istimewa sebelum memasuki Gimnasium JTEKT Hafiz dan Zulfari berehat seketika di sebuah bilik Gimnasium.
Pegawai urusetia sedang berucap sebelum bermulanya klinik badminton. Zulfari sempat diberi kesempatan berucap pada majlis pembukaan sambil didengari khusyuk Hafiz dan Misbun.
Para peserta klinik bergambar kenangan dengan Hafiz, Misbun dan Zulfari.
Misbun sedang memperkatakan sesuatu kepada para peserta. Zulfari sedang berlari ke arah jaring dalam latihan shuttle drills sebelum kembali ke tengah gelanggang untuk melakukan smash hasil balingan bulutangkis oleh Misbun.
Misbun menunjukkan bagaimana untuk membuat pukulan servis. Hafiz sedang melakukan hantaran ke arah baseline sebelum berpeluang melompat tinggi  untuk pukulan smash.
Salah seorang peserta klinik begitu bergaya untuk melakukan smash sebaik sahaja menerima balingan Misbun. Misbun dan Hafiz turut beraksi dalam latihan permainan acara bergu.
Zulfari bersiap sedia untuk membalas pukulan lawan sambil diperhatikan oleh Misbun. Hafiz sedang melakukan smash ke arah lawan sambil pasangannya Ryoko Iwata(Yonex) bersiap sedia di kawasan depan jaring.
Zulfari membalas hantaran lawan sambil pasangannya dilihat bersiap sedia di kawasannya. Misbun sedang memberi taklimat kepada para peserta.
Hafiz serta Zulfari berjabat tangan dengan para peserta selepas tamat program. Dari kiri, Sulaiman Hamanaka diikuti Hafiz,  Pemain Yonex, Cik Iwata, Misbun dan Zulfari.
<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>

next>>
@<< kembali ke Galeri