@

Klinik Badminton Nusa Mahsuri di Aichi, Jepun
di dewan Jtekt
16 Oktober 2006
<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
2 orang pemain junior Aichi yang pernah mengikuti latihan Nusa Mahsuri di Malaysia bergambar dengan Hafiz dan Zulfari. Sambil itu, Misbun berbincang sesuatu dengan pegawai urusetia klinik. Salah seorang pegawai urusetia begitu tekun mendengar cerita disampaikan oleh Misbun.
Hafiz dan Zulfari sempat bergurau senda sebelum memulakan aktiviti klinik yang diadakan pada waktu malam. Para peserta berdiri tegak semasa mendengar taklimat disampaikan pegawai urusetia. 
Para peserta bersama Misbun, Hafiz dan Zulfari memberi pos istimewa sebagai tanda kenangan.
Misbun sedang memberi arahan kepada para peserta ketika berlangsungnya latihan shadow. Zulfari sedang melakukan pukulan smash sambil diperhati para peserta.
Sebahagian peserta sedang menyaksikan dengan penuh minat latihan kendalian Misbun. Misbun menunjukkan aksi bersahaja  ke arah jaring.
Zulfari dan pasangannya memerhati lagak salah seorang peserta yang bersemangat membalas hantaran. Zulfari bersiap sedia untuk membuat pukulan smash secara bertalu-talu sepertimana yang diarah Misbun.
Misbun sedang menjawab soalan yang dikemukakan oleh para peserta semasa sesi soal jawab.  Bukan main bergaya aksi peserta muda yang turut meminati kelibat Hafiz dan Zulfari.
Misbun kelihatan ceria bergambar dengan salah seorang peserta klinik. Misbun, Hafiz, Zulfari dan Sulaiman Hamanaka sempat merehatkan diri sambil menghilangkan dahaga di sebuah restoran di Bandar Kariya.
<< Ehime 1 | 2 / Aichi 1 | 2 | 3 >>
@<< kembali ke Galeri