@

Kem Bakat Badminton KBS-Nusa Mahsuri
Peringkat Negeri Pulau Pinang
22-24 Julai 2005
di Kompleks Belia dan Sukan Pulau Pinang

Para peserta gigih bersenam bersama Zulfari. Zulfari membalas hantaran lob Misbun sambil diperhati oleh para peserta
Para peserta juga tidak ketinggalan menerima sentuhan bimbingan daripada Rahman. Zulfari sedang membuat pukulan servis ke arah Misbun sambil diperhati oleh Doni dan Abenz dari jauh.
"Kamu harus berdisplin dan gigih berlatih jika ingin berjaya," ujar Misbun kepada sebahagian peserta. Para peserta mendengar penuh minat apa yang diperkatakan Roslin ketika sesi soal jawab.
Misbun sedang memperkatakan sesuatu kepada para peserta sambil diperhati oleh Rahman,Kunka,Doni dan Norazwan. Turut kelihatan ialah ibu bapa yang memenuhi dewan latihan. Kompleks Belia dan Sukan Pulau Pinang yang menjadi dewan latihan Kem Bakat.
"Ambillah iktibar dari pengalaman Roslin,Hafiz dan lain-lain sebagai inspirasi kepada kamu untuk berjaya pada masa depan,"....mungkin itulah agaknya ucapan Misbun ketika sesi motivasi. Misbun memberi kata-kata semangat kepada para peserta kem semasa sesi motivasi sambil didengar penuh khusyuk oleh Rahman (kiri), Hafiz, Zulfari dan Roslin.
Roslin menceritakan pengalaman beliau sepanjang menjadi pemain badminton kepada para peserta. Roslin sempat menandatangani otograf selepas majlis penutupan kem.
Kelihatan Kunka, Doni,Roslin dan Hafiz bersama para peserta semasa mendengar ucapan Salleh di majlis penutupan kem. Dari kiri, Rahman diikuti Salleh Ramli, Pengarah JBS Pulau Pinang,Misbun, Baki Yaakob, Pengarah IKBN Kuala Perlis dan Shahrizul ketika majlis penutupan kem.
Salleh sedang menyampaikan sijil penyertaan kepada para peserta. Turut kelihatan Misbun dan Kho Chin Hong. Para peserta bergambar kenangan dengan Misbun dan Salleh di penutupan kem.
@<< kembali ke Galeri